Pepperspray kopen Duitsland

Pepperspray kopen in Duitsland

pepperspray duitslandIn Nederland en Belgiƫ is het moeilijk om aan pepperspray te komen, maar pepperspray kopen in Duitsland is wel mogelijk. Hier is het verboden om pepperspray bij je te dragen. De spray wordt gezien als wapen en het dragen van een wapen is verboden en kan je drager een geldboete en een celstraf opleveren.

De enige mensen die hier legaal pepperspray bij zich mogen dragen, zijn politie-agenten en andere ordebewakers en zij moeten duidelijk waarschuwen voordat ze de bijtende spray inzetten.

In Nederland is de spray verboden, maar pepperspray kopen in Duitsland kan wel. Het kopen en vervoeren is bij onze oosterburen legaal, maar het mag het ook daar niet tegen mensen gebruikt worden.

Wel tegen agressieve dieren

Pepperspray kopen in Duitsland kan op twee manieren: in winkels of via het internet. Veel tankstations net over de grens hebben de sprays al klaarliggen voor Nederlanders die er naar op zoek zijn.

Voor tien euro heb je al een verstuiver die herkenbaar is als pepperspray, voor een tientje extra koop je een aansteker die de spray verstuift zonder dat ‘ie herkenbaar is. Pepperspray kopen in Duitsland kan ook via het internet, ook op Nederlandse sites die een Duits filiaal hebben.

Omdat de grens met Duitsland open is, is de spray gemakkelijk in te voeren de pakkans vrij klein. Pepperspray kopen in Duitsland is dus optie voor mensen die de spray graag bij zich dragen om zich veiliger te voelen. Toch waarschuwt Sander Jonen op z’n blog: zolang pepperspray verboden is in Nederland is het af te raden om dit product met je mee te dragen.